Stekt ris

Ypperlig restemat når du har kald ris fra middagen i går! Man tar det man har, dette er bare et forslag:

Løk, hvitløk, ingefær og chili freses i olje i en wok. Tilsett grønnsaker, f.eks. gulrøtter og paprika (i små terninger), mais og frosne grønne erter. Lag en liten åpning i midten av woken, hell 2 lettpiskede egg med litt salt i, stek «omeletten» litt før du rører alt sammen med grønnsakene. Ha over kokt kald ris og eventuelt litt skinke/kylling/kalkun…smaksett med soysasaus og sesamolje, salt og pepper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s