Asiatiske kyllingvinger

Jeg kjøpte en stor pose med kyllingvinger/klubber på tilbud her om dagen…så da var jeg nødt å finne på noe lurt å lage av dem og i dag prøvde jeg meg og jeg er så fornøyd for det ble kjempegodt!

Blanda  en marinade av 1/2 dl vanlig soyasaus, 1/2 dl søt soyasaus (ketjap manis), 1 ss sesamolje, to store fedd hvitløk og en tommelstor bit ingefær (revet), salt og pepper. Helte marinaden over de tinte kyllingvingene (her må du bare ta så mye du trenger og en passe mengde marinade…) og strødde over litt sesamfrø, de ble stekt i ovnen ca 1/2 time på 225 grader. Serverte stekt ris, med grønnsaker og egg oppi til. Flott fredagsmiddag:-)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s