Dagens: Reinpasta rosso

Selv om jeg liker å bruke lang tid på kjøkkenet på søndager, så er det av og til greit med raske løsninger også. Særlig når det blir så bra som det ble i dag. Pastaretter er ofte velsignet lette og raske måltider. Bruk et kvarter på kjøkkenet og så har du en nydelig middag klar. Jeg har latt meg inspirere av en oppskrift på NRK sine matsider, med elg på italiensk vis – men bytta ut med reinkjøtt, selvfølgelig:-)Kjøttet jeg brukte i dag var såkalt lårtunge, men her kan du bruke det du har tilgjengelig, skåret i tynne skiver.

reinpasta

Ingredienser:

ca. 400 gram reinkjøtt skåret tynt

1 løk

2 fedd hvitløk

1/2 squash

1 vårløk

3 dl creme fraiche

3 ss pesto rosso (rød pesto)

3-4 soltørkede tomater skåret i biter

litt vann hvis sausen blir for tykk

salt og pepper

Varm stekepanne og ha i olje, brun kjøttet raskt. Ha deretter over grønnsakene og brun alt videre noen minutter. Ha deretter i creme fraichen, pestoen og de soltørkede tomatene, og litt vann så ikke sausen blir for tykk. La småkoke noen minutter og server sammen med tagliatelle.

reinpasta2

Denne bloggposten er laget i samarbeid med Hjerttind rein, som har bidratt med kjøttet. Les mer om mitt samarbeid med dem på siden Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s