2015 – et tilbakeblikk

2015 har vært et fantastisk flott mat-år for meg! Jeg fått meg en «kompanjong» i Heidi, som jeg har arrangert to restauranter sammen med på Stakkevollan. Jeg har samarbeidet med Hjerttind Rein – noe som har gjort at jeg har fått prøvd ut mange spennende reinkjøttretter.

20150911_213241

Jeg har vært i matlandet Italia og opplevd en ekte italiensk middag med den ene mer fantastiske retten etter den andre på bordet, og avslutning med dans i gatene! Og jeg har spist lundefugl og verdens beste hvalkjøtt i Reykjavik.

Det mest spesielle måltidet og noe av det jeg virkelig ser tilbake på med beundring og glede over å ha fått vært med på, er måltidet vi lagde sammen med reinsdriftsutøver, matguru og kokk Maret Ravdna Buljo og hennes ektemann på Boazuvázzi siida i Tjeldsund i Sør-Troms. Reinhaler, reinhjernebrød og kokt reinhode var en opplevelse!

Hjemme har jeg har testa ut og spist masse god mat sammen med familien og gode venner! Takk for gode stunder alle sammen!

Mange har besøkt bloggen min og jeg håper jeg har klart å gi dere inspirasjon og matglede. 2016 blir et travelt år, men jeg vil fortsette min eksperimentering og vil lage god mat, invitere til middag og blogge når jeg finner tid til det.

Her er wordpress sin rapport over året 2015 på bloggen:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 15,000 times in 2015. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 6 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s