Laksepakker med kokosmelk

Et godt alternativ til de evinnelige pølsene. Enkel og ufattelig god turmat – superdupersunt er det også! Lag laksepakkene ferdig hjemme og legg dem på grillen i ca. 10-15 minutter:-) Og hvis været skulle være dårlig (som det som oftest er på st.hans…) går det selvsagt an å steke dem i ovnen – 200 grader i ca 20-30 minutter – åpne en pakke og sjekk om laksen er gjennomstekt, det kan ta noe lengere tid.

 

Ingredienser:

Div. grønnsaker i små biter/staver, det du har – f.eks:

1/2 purre eller noen vårløk

1 stor gulrot, i staver

1 pakke sukkererter

paprika i ringer

litt brokkoli i små buketter

fersk ingefær, revet, ca en ts pr pakke

1 boks kokosmelk

4 biter laksefilet a ca 150 gram

1 lime

4 ts sweet chili saus

salt og (sitron)pepper

masse fersk koriander

Skjær grønnsakene i passende biter. Lag til fire ark med tykk aluminiumsfolie egnet til griling. Fordel grønnsakene på de fire arkene, kan gjerne ha en skvett olivenolje på først. Åpne kokosmelkboksen og ta ut den tykke massen som har samlet seg øverst, tøm ut «vannet». Ha en stor ss av denne tykke kokoskremen og revet ingefær over grønnsakene. Legg fiskefiletene over grønnsakene, del limen og press over litt lime.Smør på en ts sweet chili-saus, strø på salt og pepper. Ha over godt med koriander. Brett ihop foliepakken sånn at det blir en tett pakke med åpning øverst. Ha i sekken! Dra på tur! Stek! Og nyt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s