Kyllingquesadillas

Her er oppskrifta på en skikkelig god «kveldssnacks». Vi lager som oftest noen med kylling, men de er god med andre saker også. F.eks med chorizopølse eller pepperoni, skinke og revet mozzarellaost. Og ellers det man måtte ønske av grønnsaker.

Her er ingrediensene til kyllingvarianten sånn som den var på lørdag:

Jeg bruker helst kyllinglårfilet, men det går selvfølgelig like bra med bryst. ca. 250-300 gram er nok skulle jeg tro. Stek kyllingen i biter, tilsett så en halv paprika i staver og en halv rødløk. Ha deretter over tacokrydder. Kjøpt eller selvlaget.

Jeg gjør det på denne måten. Blander 1/2 ts koriander, 1/2 ts spisskummin, ca 1-2 ts røkt paprikakrydder, 1 ts oregano og 1 ts hvitløksalt. Har så på 1-2 ss tomatpure og litt vann sånn at det blander seg godt, skal ikke være sausete. Ha over fersk koriander.

wp-1485082947082.jpg

Finn fram tortillasene, de små som selges i pakke på åtte stk. Dette lager du så fire av. Hadde så på et tynt lag med revet mozzarella (kjøper de ferdigposene), litt ruccola, litt vårløk, kyllingblandingen og så et tynt lag med mozzarella på toppen. Ha over en tortilla og stek dem på tørr panne.

wp-1485082977758.jpg

Server med salsa, guacamole og creme fraiche.

wp-1485083048703.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s