Ristede kikerter – sunt lørdagssnacks!

En pakke med kikerter skylles og tørkes med papir (eller la ligge på et papir og tørke en stund hvis du har tid til det. Ha ertene på et stekebrett med papir, ha så ertene i ovnen på 200 grader i ca. 35 minutter.  Sjekk dem og rist på brettet hvert tiende minutt – pass så de ikke brenner seg. Ta ut brettet – spray med litt olje og ha over en krydderblanding og rist godt så det fordeler seg på ertene. (Inneholder 136 kcal pr 100 gram)

Jeg hadde denne:

litt salt – maldonsalt eller hvitløkssalt

like mye av disse krydderiene (en knivsodd..): koriander, paprika (vanlig eller røkt), spisskummin, curry og tørket hvitløk. Kan også ha pittelitt cayennepepper hvis du vil ha mer sting – eller prøve noe helt annet etter hva du synes er godt.

kikerter1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s